ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ DIGITAL MARKETING

Μάρκετινγκ μέσω e-mail

Έχετε email επαφές, έχετε μια επιχείρηση…

Email Marketing Novatempus

Το Email Marketing είναι ένα ουσιαστικό μέρος μιας στρατηγικής περιεχομένου και ψηφιακού μάρκετινγκ.

Η Nova Tempus αναπτύσσει, χτίζει και διαχειρίζεται ενημερωτικά δελτία  email για λογαριασμό σας. Για να προσπαθήσετε να γεμίσετε τα εισερχόμενα email του πελάτη σας και του υποψήφιου πελάτη, απαιτείται εξαιρετικό περιεχόμενο, ελκυστικοί τίτλοι και ελκυστικά γραφικά.
Στο Nova Tempus είμαστε ειδικοί στη δημιουργία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email που βασίζονται σε HTML. Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες και αληθινές στρατηγικές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναζωογονούν τις καμπάνιες και δημιουργούν τη βέλτιστη αφοσίωση.

Αυτές τις μέρες, δεν αρκεί να δημοσιεύσετε μια ανάρτηση ιστολογίου και να ελπίζετε ότι το κοινό σας θα λάβει το μήνυμα. Ένα email που τροφοδοτείται από RSS, αποστέλλεται τη βέλτιστη ώρα, θα διασφαλίσει ότι το μήνυμά σας ακούγεται. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα – απλώς προγραμματίστε το ESP (Πάροχος υπηρεσιών email) για να λειτουργεί αυτόματα, να το ρυθμίσετε και να το ξεχάσετε.

Αυτές τις μέρες, το μεγάλο όνομα ESP έρχεται όλο και πιο κοντά σε αυτοματοποιημένες λύσεις μάρκετινγκ, καθιστώντας το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας πιο έξυπνο και πιο οικονομικό από ποτέ.

Αλλά μπορεί να χρειαστείτε λίγη βοήθεια για να αξιοποιήσετε αυτές τις προηγμένες λειτουργίες και εκεί έρχεται η  Nova Tempus.

Η ομάδα του email μάρκετινγκ έχει ήδη περάσει από τη διαδικασία για διάφορους πελάτες με διαφορετικά ESP και θα ήθελε να κάνει το ίδιο για εσάς. Στη NovaTempus μπορούμε να:

 • βελτιστοποιούμε τις λίστες σας,
 • εξαλείφουμε διπλότυπα ή ανενεργούς συνδρομητές (που μπορούν να βλάψουν τη φήμη του τομέα σας),
 • δημιουργούμε όμορφα σχεδιασμένα και ελκυστικά email
 • βεβαιώσουμε  ότι η λειτουργικότητα και οι αυτοματισμοί είναι σε άριστη κατάσταση.
 • Στη συνέχεια μετράμε, αναλύουμε, προσαρμόζουμε και χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να συνεχίσουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, κάθε φορά.

Η  ανάπτυξη των δυνητικών πελατών είναι ένα άλλο καυτό θέμα στον σημερινό κόσμο του αυτοματισμού email και μάρκετινγκ. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το περιεχόμενο, να δημιουργήσετε τη στρατηγική και να κάνετε τον αυτοματισμό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα οδηγήσει τη στρατηγική σας στην κορυφή.

Παρέχουμε  συμβουλές μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε βάση καμπάνιας / έργου, και εκτελούμε επίσης μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μέρος ενός συνεχιζόμενου έργου για τους πελάτες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Είτε προωθείτε μια προσφορά είτε απλώς υπενθυμίζοντας στους πελάτες σας την επωνυμία σας, η Nova Tempus μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική email μάρκετινγκ στρατηγική  και αυτοματισμού μάρκετινγκ που θα ενσωματωθεί στον ιστότοπο και την επωνυμία σας.

 • Μάρκετινγκ μέσω email
 • MailChimp, Constant Contact, ExactTarget, Hubspot και άλλα
 • Σχέδια email HTML
 • Αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ και προσέλκυση νέων  δυνητικών πελάτων
 • Προσαρμοσμένα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Δημιουργία λίστας βάσει συνδρομητών
 • Αναφορά και ανάλυση

Mε υψηλότερα ποσοστά ανοίγματος , περισσότερα κλικ-κλικ και αφοσιωμένους συνδρομητές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Σχετικα Αρθρα

Δεκέμβριος 22, 2020

100% επιδότηση ΕΣΠΑ για eshop έως 5.000€ 

Δεκέμβριος 21, 2020

Πώς να γράφετε περιγραφές προϊόντων για να αυξήσετε τις πωλήσεις