ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ MARKETING

Υπηρεσίες Φωτογραφίας

Η φωτογραφική μας ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες φωτογράφους που μπορούν να προσθέσουν αξία στον ιστότοπό σας με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, εταιρικές εκδηλώσεις (events) και των προϊόντων σας

Photography by Novatempus

Επαγγελματικές φωτογραφικές υπηρεσίες για τον ιστότοποσας και χρήση τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Η υψηλής ποιότητας φωτογραφία είναι σημαντική για να τραβήξετε και να προσελκύσετε την προσοχή του διαδικτυακού κοινού σας. Επαγγελματικά τραβηγμένες, πρόσφατες φωτογραφίες της ομάδας σας βοηθούν να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη στο διαδίκτυο.

Αρχείο εικόνων υψηλής ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένης των εταιρικών εκδηλώσεων ενισχύουν τόσο τη στρατηγική του ψηφιακού σας μάρκετινγκ όσο και του ιστότοπού σας. Φυσικά, πιθανώς να γνωρίζετε ήδη ότι η φωτογραφία υψηλής ποιότητας είναι ένας μεγάλος παράγοντας για την ώθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου (καθιστώντας τους αγοραστές 3 φορές πιο πιθανό να αγοράσουν).

Γνωρίζατε όμως ότι τα tweets σας θα λάβουν 155% περισσότερα retweets (και 55% περισσότεροι δυνητικοί πελάτες) περισσότερο με σχετικές εικόνες; Είναι αλήθεια. Τι κάνετε λοιπόν με αυτές τις μέτριες φωτογραφίες; Οι ζωντανές-φωτεινές φωτογραφίες βοηθούν τους ανθρώπους να θυμούνται με τι ασχολείστε.Έχει αποδειχθεί ότι τα άτομα που ακούνε πληροφορίες είναι πιθανό να θυμούνται μόνο το 10% αυτών των πληροφοριών 3 ημέρες αργότερα -σε σύγκριση με το να θυμούνται το 65% των πληροφοριών 3 ημέρες αργότερα όταν εμφανίζονται με μια σχετική εικόνα.

Η επαγγελματική μας ομάδα έχει πολυετή εμπειρία φωτογραφίζοντας ανθρώπους και προϊόντα αποτυπώνοντας τη μοναδικότητα τους και τις λεπτομέρειες τους. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να συναντήσετε κάθε δυνητικό σας πελάτη προσωπικά που επισκέπτεται το site σας, οι επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης είναι απολύτως απαραίτητες για να κάνετε μια θετική πρώτη εντύπωση. Είτε χρειάζεστε μια νέα βιβλιοθήκη φωτογραφιών για την τοποθεσία της επιχείρησής σας, το γραφείο, την εκτελεστική ομάδα και τους ευτυχείς πελάτες,είτε έχετε μια σημαντική εταιρική εκδήλωση που θέλετε να τεκμηριώσετε και να μοιραστείτε, η φωτογραφική επαγγελματική μας ομάδα μπορεί να καταγράψει τις σημαντικές στιγμές και λεπτομέρειες για εσάς.

Μπορώ να πληρώσω επαγγελματικές υπηρεσίες φωτογραφίας;

Ναι!
Ενώ πολλοί επαγγελματίες φωτογράφοι και εταιρείες χρεώνουν ανά εικόνα και εικόνες συμβολαίου ανά χρήση, με επιπλέον ωριαία χρέωση ή χρέωση λήψης, η ομάδα μας έχει σταθερή τιμή για λήψεις ολόκληρης ή μισής ημέρας -και μπορείτε να διατηρήσετε όλες τις φωτογραφίες με πλήρη δικαιώματα χρήσης, για πάντα.

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι μας θα επεξεργαστούν όλες τις φωτογραφίες για την υψηλότερη ποιότητα και η γραφιστική μας ομάδα θα αξιοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες  στην καλύτερη δυνατή χρήση για τις εφαρμογές σας.

Εάν δε είστε πελάτες μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ, η ομάδα ψηφιακού μάρκετινγκ της NovaTempus θα έχει άμεση πρόσβαση στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας και θα κάνουν αυτές τις υψηλού ανάλυσης εικόνες να λειτουργήσουν άμεσα στη στρατηγική του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Οι υπηρεσίες φωτογραφίας μας περιλαμβάνουν:

 • Φωτογραφίσεις ολόκληρης ή μισής ημέρας με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό
 • Επαγγελματικά σετ φωτογραφικών μηχανών και φακών
 • Επαγγελματική ρύθμιση φωτισμού
 • Επιλογές μονής ή πολλαπλών λήψεων
 • Επεξεργασία φωτογραφιών, διόρθωση χρώματος και ρετουσάρισμα
 • Πλήρης πρόσβαση στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών με πλήρη δικαιώματα χρήσης
 • Μεταβίβαση των φωτογραφιών για βέλτιστη αξιοποίηση του SEO
 • Φιλοξενία αρχείου φωτογραφιών

Έχουμε εμπειρία λήψης όλων των τύπων επαγγελματικών φωτογραφιών για τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένων:

 • Εταιρική ομαδική φωτογράφιση
 • Φωτογράφιση προϊόντων
 • Εμπορική φωτογράφιση
 • Φωτογράφιση εκδηλώσεων
 • Φωτογράφιση διασήμων
 • Φωτογράφιση τροφίμων
 • Φωτογράφιση για τα μέσα κοινωνικών δικτύωσης (Socialmedia)
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Σχετικα Αρθρα

Δεκέμβριος 22, 2020

100% επιδότηση ΕΣΠΑ για eshop έως 5.000€ 

Δεκέμβριος 21, 2020

Πώς να γράφετε περιγραφές προϊόντων για να αυξήσετε τις πωλήσεις