ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ DIGITAL MARKETING

Social Media Στρατηγική

Βελτιστοποιήστε τη στρατηγική κοινωνικών μέσων σας με Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn  και άλλα

Social Media Marketing

Η στρατηγική κοινωνικών μέσων δημιουργεί νέους δυνητικούς πελάτες και δημιουργεί αφοσίωση

Η NovaTempus παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για κοινωνικά μέσα για εταιρείες που θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη των κοινωνικών μέσων για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους, καθώς και υπηρεσίες συγκρότησης κοινωνικών μέσων για εταιρείες που θα προτιμούσαν να μας επιτρέψουν να διαχειριστούμε την παρουσία τους στα κοινωνικά μέσα.
Στο Nova Tempus, πιστεύουμε ότι η στρατηγική κοινωνικών μέσων είναι μέρος μιας στρατηγικής περιεχομένου και ψηφιακού μάρκετινγκ. Εάν δεν δημιουργείτε και διαθέτετε υπέροχο περιεχόμενο, η στρατηγική σας για τα κοινωνικά μέσα δεν μπορεί να σταθεί. Και αν ο ιστότοπός σας δεν είναι χτισμένος με μια ισχυρή στρατηγική παρότρυνσης για δράση (CTA) και στρατηγικής μετατροπής, οι θαυμαστές και οι οπαδοί σας δεν έχουν πού να πάνε. Όταν έχετε και τα δύο – εξαιρετικό περιεχόμενο ΚΑΙ μια σαφή στρατηγική – και τα συνδυάζετε με μια ισχυρή στρατηγική κοινωνικών μέσων, η επιτυχία σας ενισχύεται και η απόδοση της επένδυσής σας είναι αναμφισβήτητη.

Είμαστε διαφορετικοί από τις περισσότερες εταιρείες μάρκετινγκ για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή η μεθοδολογία μας βασίζεται σε δύο πράγματα: σταθερή, ανάλυση και παρακολούθηση βάσει μέτρησης  και στρατηγικές δημιουργίας περιεχομένου που θα οδηγήσουν σε κλικ στον ιστότοπό σας – όχι σε κάποιον άλλο. Όλα υποστηρίζονται από ουσιαστική ανάλυση και μετρήσιμη απόδοση επένδυσης (ROI). Χωρίς βουντού, απλά αποτελέσματα. Το κάνουμε με επιτυχία εδώ και χρόνια.

Βελτιώστε τη στρατηγική σας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, και άλλα
  • Συμβουλευτική και καθοδήγηση κοινωνικών μέσων
  • Υπηρεσίες αντιγραφής κειμένου μικρής μορφής
  • Στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου
  • Ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ
  • Υπηρεσίες Διατήρησης Κοινωνικών Μέσων
  • Ισχυρή αναφορά και ανάλυση

Δημιουργήστε τα κανάλια σας, δημιουργήστε branding στις πλατφόρμες σας, δημιουργήστε συναρπαστικό περιεχόμενο – εργαστείτε με τους καλύτερους!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Σχετικα Αρθρα

Δεκέμβριος 22, 2020

100% επιδότηση ΕΣΠΑ για eshop έως 5.000€ 

Δεκέμβριος 21, 2020

Πώς να γράφετε περιγραφές προϊόντων για να αυξήσετε τις πωλήσεις