ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ WEB

Ανάπτυξη λύσεων eCommerce

Πώληση online με τις πιο αξιόπιστες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

e shop

Λύσεις ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce)

Πουλήστε τα προϊόντα σας και πληρωθείτε απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό με ασφάλεια μέσω ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών.  Οι προγραμματιστές (webdevelopers) της NovaTempus θα ενσωματώσουν τη δυνατότητα του e-Commerce πάνω στο υπάρχον site ή Θα ξεκινήσουν από το μηδέν. Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία πλατφορμών κατά την ανάπτυξη ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop) , συμπεριλαμβανομένων των Prestashop, WooCommerce και Magento. Θα συνεργαστούμε μαζί για να επιλέξετε την τέλεια πλατφόρμα ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου και θα διασφαλίσουμε ένα ασφαλές, εύκολο στη χρήση και φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO Ready) ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα πουλάτε τα προϊόντα σας 24/7/365 και θα πληρώνεστε άμεσα.

Πιθανότατα θα έχετε πολλές απορίες γύρω από την λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Μην ανησυχείτε. Oι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για όλες τις λεπτομέρειες. Η εμπειρία στην αξιολόγηση και στη δημιουργία e-shops των προγραμματιστών της NovaTempus θα καλύψει  κάθε κενό που θα προκύψει στο «χάος» των επιλογών στις πλατφόρμες του eCommerce.

Ανάπτυξη ιστοτόπου ηλεκτρονικού εμπορίου

  • Προσαρμοσμένες λύσεις eCommerce
  • Πανίσχυρο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
  • Στρατηγική μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες
  • Ενσωμάτωση οικονομοτεχνικών εργαλείων
  • Ενσωμάτωση  εργαλείων προώθησης
  • Εξατομικευμένα λογισμικά επέκτασης

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας σήμερα για να βρούμε λύσεις, να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) και να απογειώσετε την επιχείρηση σας

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Σχετικα Αρθρα

Δεκέμβριος 22, 2020

100% επιδότηση ΕΣΠΑ για eshop έως 5.000€ 

Δεκέμβριος 21, 2020

Πώς να γράφετε περιγραφές προϊόντων για να αυξήσετε τις πωλήσεις