ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ WEB

Ευπροσάρμοστος Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Απόλυτη εμπειρία θέασης της ιστοσελίδας σας σε όλες τις συσκευές, Desktop(H/Y), κινητό, tablet

Responsive web design

Ευέλικτος σχεδιασμός της ιστοσελίδας σε όλα τα λειτουργικά συστήματα (windows, iOS, Android)

Ένας ευέλικτος σχεδιασμός χαρίζει σε μια ιστοσελίδα τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στο μέγεθος της οθόνης στην οποία περιηγείται ο επισκέπτης παραδείγματος χάρη  σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό, tablet κτλ. Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας να είναι προσβάσιμη στη πλειοψηφία των χρηστών θα πρέπει να είναι ευπροσάρμοστη. Δημιουργούμε websites τα οποία δουλεύουν εξίσου καλά  με όλα τα λειτουργικά συστήματα: Windows, iOS και Android καθώς και με όλους τους σύγχρονους περιηγητές πλοήγησης ανεξαρτήτως συσκευής πχ Chrome, Safari, Edge, Firefox κτλπ.

Η Google εκτιμά πως το 65% των χρηστών δεν επιστρέφουν σε ένα site το οποίο δεν είναι συμβατό με κινητό ή tablet. Μην περιλαμβάνεστε στο 65%.

Η NovaTempus υιοθέτησε από την αρχή της την δημιουργία ευέλικτων site κάτι που σήμερα είναι σημαντικό και η Google τα επιβραβεύει. Σύμφωνα με τον αλγόριθμο της Google αν ο ανταγωνιστής σας το έχει και εσείς όχι, τις καλύτερες τακτικές SEO στον κόσμο να χρησιμοποιήσετε δεν θα έχουν καμία σημασία. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να ανταμείψετε όσους βλέπουν τον ιστότοπό σας σε κινητές συσκευές και όχι να τους τιμωρείτε. Ένας ευέλικτος σχεδιασμός ιστότοπου θα προσφέρει μια ενοποιημένη εμπειρία χρήστη σε όλες τις συσκευές

Βοηθήστε το κοινό σας να απολαύσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας με ευέλικτο σχεδιασμό.

  • Να φαίνεται υπέροχο σε όλες τις συσκευές σε όλους τους Browsers
  • Nα αλληλεπιδράστε με  χρήστες εν κινήσει
  • Να ισχυροποιηθείτε στις μηχανές αναζήτησηςs
  • Να έχετε μια περιζήτητη  παρουσία στο διαδίκτυο

Πιστεύουμε ότι εσείς και το Διαδίκτυο θα ταιριάξετε υπέροχα. Ρωτήστε μας τις ερωτήσεις σας σχετικά με το έργο σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Σχετικα Αρθρα

Δεκέμβριος 22, 2020

100% επιδότηση ΕΣΠΑ για eshop έως 5.000€ 

Δεκέμβριος 21, 2020

Πώς να γράφετε περιγραφές προϊόντων για να αυξήσετε τις πωλήσεις